Poveștile finalizate sunt salvate în biblioteca ta Fable, astfel încât să poți reveni la ele cu același cont. Deschide o poveste pentru a vedea opțiunile disponibile de partajare, descărcare și video.
Partajarea unui link face ca acea poveste să fie disponibilă persoanelor care îl primesc. Revizuiește detaliile personale, fotografiile și conținutul finit înainte de partajare. Formatele acceptate și opțiunile de publicare socială conectate depind de poveste, platformă și caracteristicile contului.
Creează pe Web sau bucură-te de Fable în aplicația mobilă.