Завършените истории се записват във вашата библиотека Fable, така че можете да се върнете към тях със същия акаунт. Отворете история, за да видите наличните опции за споделяне, изтегляне и видео.
Споделянето на връзка прави тази история достъпна за хората, които я получават. Прегледайте личните данни, снимките и завършеното съдържание, преди да споделите. Поддържаните формати и свързаните опции за социално публикуване зависят от историята, платформата и функциите на акаунта.
Създавайте в мрежата или се наслаждавайте на Fable в мобилното приложение.