Οι ολοκληρωμένες ιστορίες αποθηκεύονται στη βιβλιοθήκη Fable ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτές με τον ίδιο λογαριασμό. Ανοίξτε μια ιστορία για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές κοινοποίησης, λήψης και βίντεο.
Η κοινοποίηση ενός συνδέσμου καθιστά αυτή την ιστορία διαθέσιμη στα άτομα που τη λαμβάνουν. Ελέγξτε τα προσωπικά στοιχεία, τις φωτογραφίες και το ολοκληρωμένο περιεχόμενο πριν από την κοινοποίηση. Οι υποστηριζόμενες μορφές και οι συνδεδεμένες επιλογές κοινωνικής δημοσίευσης εξαρτώνται από την ιστορία, την πλατφόρμα και τις δυνατότητες του λογαριασμού.
Δημιουργήστε στον ιστό ή απολαύστε το Fable στην εφαρμογή για κινητά.